Valentines på Eiksmarka Senter

Ikke lagt noe planer til Valentines, og trenger noen ideer? Her har vi laget en liten liste med forslag til hva du kan gjøre hos oss!

VALENTINESIDEER

Sabi Sushi

Ta med deg den du er glad i på en romantisk middag for to! Sabi Sushi har som et mål å gi en uforglemmelig smaksopplevelse, og har en stor kjærlighet og stolthet i det de gjør.

Velkommen til et bedre måltid med høykvalitets sushi!

Grønt og Godt

Hos Grønt og Godt finner du mange produkter du kanskje ikke klarer å finne i de store dagligvarebutikkene. Her er det ferske marinerte oliven, ferskpresset juice og varer med eksotiske smaker fra spesialplukkede leverandører.

Gi din utvalgte en spennende romantisk middag hjemme med eksotiske smaksopplevelser!

Kropp i Balanse

Har du lyst til å unne noen du er glad i litt ekstra velvære til Valentines er Kropp i Balanse midt i blinken. Her tilbyr de deilige hudpleie- og skjønnhetsbehandlinger som garantert vil bli satt pris på av kjæresten.

Lurt å bestille time i god tid!

Pippa

Skal dere ut og spise flott middag og du har lyst til å pynte deg litt ekstra?

Pippa er en multibrandstore som har plagg som er litt mer spesielle enn de vanlige kjedebutikkene, og du vil alltid få profesjonell rådgivning slik at du finner antrekket som er perfekt for deg.
Marianne og Cathrine ønsker deg velkommen!

Mester Grønn

Roser til Valentinsdagen vil alltid være en klassiker, med tips og råd fra de flinke floristene hos Mester Grønn vil de sørge for at du får ditt særpreg på buketten du skal overraske din utvalgte med.

Petite Frisørene

Enten du ønsker deg en helt ny frisyre eller bare en rask styling før du skal ut til kveldens festligheter anbefaler vi på det sterkeste å ta turen innom Petite Frisørene. Her setter de alltid gjestene i fokus, og du kan være sikker på at du er i de tryggeste hender!

Eikenøtten

Ikke mye som er mer romantisk enn et bedre måltid med hjemmelaget italiensk pizza, og nettopp det finner du hos Eikenøtten. Her lager de maten med råvarer av høy kvalitet, og medarbeiderne legger sjelen sin i maten de lager.

Velkommen!