Tilbakeblikk fra denne høsten på Eiksmarka Senter

Vi har hatt det veldig koselig på senteret i høst, og har kunnet invitere til hyggelige arrangementer for naboene våre🧡

HYGGE

Paint & Sip

«Maling med noe godt i glasset»

På Paint & Sip skal man kunne finne frem sin indre kunstner, og da gjerne med litt hjelp av noe godt i glasset og god stemning. Vi fikk besøk av en herlig gjeng som koste seg masse og fikk utfordret seg selv med en pensel i hånden. Alt som skal til for en hyggelig aften var på plass og vi kan trygt si at dette ble en suksess! Vi håper på å kunne invitere flere naboer til Paint & Sip i nærmeste fremtid, slik at flere får prøvd seg på en annerledes, kreativ og gøy aften

Babytreff med Røde Kors

«Førstehjelp for de minste»

På babytreffet i starten av september fikk vi besøk av Kristin Leidal fra Røde Kors Bærum som kom for å lære oss mer om førstehjelp for barn. Hva gjør man når uhellet først skjer? Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre når situasjonen først oppstår, og da passet det bra å få en kunnskapsrik Kristin til å gi pekepinner på hvordan man skal gå frem.

Det ble et stort oppmøte, og det var mange engasjerte småbarnsforeldre som fikk finpusset kunnskapen, og mange som lærte noe nytt. Gøy å se så mange engasjerte foreldre fra nærområdet ta turen innom!

Eiksmarka Filmklubb

«Madagaskar 2»

Hver siste lørdag i måneden fyller vi lokalet med saccosekker og snurrer film på Eiksmarka senter. Filmklubben er helt gratis, og passer for alle aldre!

I september var filmen som rullet på lerretet Madagaskar 2, og her var det mange søte små som var klare for å kose seg med film!

Lyst til å komme på filmklubben vår, trykk deg inn for mer informasjon her

Yoga med Birgitta Strobel

«Stemningsfull og fargerik yogaøkt»

På tirsdager fra klokken 18:00-19:45 inviterer vår kunstneriske sjel Birgitta Strobel som har pop up-galleri på senteret til yoga i fargerike og vakre lokaler.
Long’n Lean er en grundig, rolig yoga-klasse med en god vinyasa-preget oppvarming etterfulgt av lange uttøyninger hvor det hentes elementer fra både dans og yoga i gulvarbeidet.

Her med et bilde fra en av yogaøktene i september!

Husflidskafé

«Strikking og hygge med Bærum Husflidslag»

Den siste torsdagen i måneden er det strikkeglede og god stemning på senteret når Bærum Husflidslag kommer på besøk. Her kan man komme som helt fersk og lære fra dyktige strikkere, eller om man er strikkegal fra før så er det en perfekt plass å bli kjent med andre som liker det samme!

Her er et bilde fra Husflidskafeen i september, hvor vi koste oss med deilig kaffe, strikking og fine mennesker.