Tilbake til hverdagen

Hverdagen, og alt den fører meg seg, nærmer seg med stormskritt, og vi er klare til å hjelpe deg med forberedelsene!

Oppgrader garderoben

Hvis garderoben trenger en liten oppgradering før du skal tilbake på jobb, bør du ta turen til Pippa. Her finner du de vakreste kjoler, kule topper og komfortable bukser. I tillegg har de masse flott tilbehør som sko, smykker og hårklyper👠Altså ALT du trenger for å naile høst-looken!

Motivasjon til skolestart

Det finnes ingenting bedre enn nye skrivesaker som inspirerer og motiverer barna etter sommeren. Nille har alt du trenger til skolestart – til både store og små. Alle liker vel søte, myke dyr? Du finner også ting som skriveblokker, drikkeflasker og matbokser.

En blomstrende ny start

Hva er din favorittblomst? Hos Mester Grønn finner du vakre blomster uansett sesong og anledning. De ansatte står alltid klare til å hjelpe deg med hva enn som trengs🌻Enten du ser for deg en mer rustikk look, eller noe elegant og tidløst. Mester Grønn har i tillegg alltid 3 for 2 på masse flotte buketter. Du kan velge å sette de sammen selv, eller få de satt sammen til en vakker bukett med dine favoritter!

Lyst på litt egenpleie før hverdagen slår inn for fullt?

Da kan du ta turen til Petite Frisørene eller Kropp i Balanse for noen deilige behandlinger! Enten du vil farge, klippe eller style håret, står de fantastiske frisørene klare for å hjelpe deg på best mulig måte. De sørger for at du blir fornøyd med resultatet, og er klar for jobbstart! Hos Kropp i Balanse tilbyr de ansatte en rekke ulike behandlinger. Her vil du garantert føle deg ivaretatt, og ikke minst fresh!

Kom hverdagen litt brått?

Var du ikke helt forberedt på hverdagen, og synes sommeren egentlig har gått litt for fort? Dét er du ikke alene om! Heldigvis finner du flere løsninger på Eiksmarka som gjør livet litt enklere. Hva med å ta turen til Sabi Sushi? De tilbyr også takeaway dersom du helst vil nyte maten i ro hjemme. Dette kan bli redningen på en stressende dag i høst🍣

Velkommen til Eiksmarka

Uansett hva du trenger, håper vi du tar turen til Eiksmarka Senter! Vi står klare til å ta i mot deg og dine, og har alt du trenger til høsten🌰