Nabohygge på Eiksmarka senter!

Vi inviterer til høstens nabolagsfest! Slå deg ned i en sakkosekk med en varm kakao i hånden og nyt litt pianojazz ute på torget vårt. Få med familien på matchende glittertatoveringer og test sushi og pizza, med moro for store og små. Nyt deilig mat fra Sabi Sushi, La Pinsa, Grini Hjemmebakeri og Dominos! Så spenn deg fast, for vi har masse moro på programmet!

HVA SKJER

Live pianojazz

Senk skuldrene

Det er ikke mye som er bedre enn deilig pianojazz for å senke skuldrene og nyte litt. Ta deg en matbit fra en av de spennende mataktørene som er innom og slå deg ned med noen gode venner på festen vår!

Kajsa Vickhoff Lie

Storfint besøk

Vi er så heldige å få storfint besøk på høstfesten vår av selveste alpindronningen Kajsa Vickhoff Lie, som gjerne vil hilse på våre kjære naboer og skrive autografer til de som ønsker – dette gleder vi oss til!

Glittertatoveringer

Gratis fra 12-16

Har du prøvd glittertatovering før? Ikke? Nei da må du dra innom høstfesten vår, her får du nemlig muligheten til å få glitrende og fine glittertatoveringer, helt gratis. Velkommen til fest!

Charmers Cheerleaders

Opptreden kl.12

Vi er så heldige å få besøk av Charmers Cheerleaders på høstfesten vår! Denne gjengen er kjente for å lage litt av et show, så her anbefaler vi alle vår naboer til å komme for å heie!

Hosle Skolekor

Opptreden kl.14

Er du glad i sang, musikk og god stemning? Stikk innom og få med deg en herlig opptreden fra Hosle Skolekor klokken 14:00 på høstfesten vår! Vi gleder oss veldig til å høre flotte sangstemmer!

Gullbilletten

Vinn gavekort

Er du en heldiggris? Da bør du kanskje ta turen innom senteret vårt på lørdag! Alle handlende kunder på høstfesten vår har mulighet til å finne gullbilletten som gir deg gavekort hos Sabi Sushi!

Pippa Lounge

Deilig stemning

På høstfesten vår inviterer Pippa til Pippa Lounge fra klokken 13:00 – 18:00. Det blir herlig stemning med egen DJ og selvfølgelig noe godt i glasset. Vi ses med gode vibber hos Pippa!

Fjellentusiasten

Quiz i butikken

Fjellentusiasten er selvfølgelig på plass når vi inviterer til høstfest på lørdag! Her blir det garantert skikkelig god stemning med quiz, hvor alle som vil kan delta, og hvis du er virkelig heldig, vinne flotte premier!

Kropp i Balanse

Eksklusive tilbud

Det er mye som skjer hos Kropp i Balanse på høstfesten vår! Du får blant annet 15 min sittende massasje «med klær» for 200,- og 25% på all massasje – lett tilgjengelig behandling som skaper god sirkulasjon uten at du trenger å skifte og «ligge på benken». Tilbud mellom kl 12-16: hull i ørene – 20% og all Frøya Make Up 4 for 3!

Godterikonkurranse

Gjett og vinn!

Er du eller noen du kjenner flink til å gjette? På høstfesten vår skal vi ha godterikonkurranse der du kan gjette antall smågodtbiter i godterikrukken og vinne HELE!! Tips alle godterielskere du kjenner!

NYTTIG INFORMASJON

Alle våre besøkende på høstfesten må registrere seg mtp smittevern. Ta bilde av denne QR-koden på telefonen din og fyll inn informasjonen den spør om – dette sikrer effektiv smittesporing. Takk for at du bidrar!

  • 1 person per gruppe kan registrere
  • Registreringsdata slettes automatisk etter 10 dager
  • Data utleveres til myndighetene ved et smitteutbrudd

Vi bryr oss om din sikkerhet! Derfor har vi følgende smittevernstiltak på plass til høstfesten vår:

  • Alle må registrere seg med QR-kode
  • Holde minst én meter avstand
  • Vi deler ut munnbind til de som ønsker
  • Oppfordring om å bli hjemme hvis du er syk
  • Antibac lett tilgjengelig

Ønsker du mer informasjon kan du trykke deg inn på arrangementet vårt på Facebook. Her kan du se det fulle programmet og få annen nyttig informasjon. Følg lenken for å se mer:

Nabohygge på Eiksmarka