Leserinnlegg fra Kristin Austgulen Fosnæs

Vi har gleden av å ha inngått en sponsoravtale med Kristin Austgulen Fosnæs, som er vår lokale langrennstjerne – vi skal følge henne gjennom sesongen hvor hun holder oss oppdatert på hvordan det går!

LESERINNLEGG

Hei Eiksmarka Senter!

I går fikk jeg en gladnyhet om at jeg er tatt ut til å representere Norge i junior VM i Tyskland. Det blir veldig spennende, og jeg gleder meg masse. Avreise er allerede neste onsdag, og min første distanse er 29. februar. Da er det sprint skøyting, en distanse som jeg liker veldig godt.

Siden forrige brev har jeg blant annet gått senior NM og Norgescup junior i Holmenkollen. NM på Konnerud ble ikke akkurat slik jeg hadde sett for meg. Formen var ikke helt på topp, noe som egentlig ikke var så rart, med tanke på at jeg hadde lagt inn en god mengdeuke rett før. Likevel løsnet det litt på stafetten. Det var veldig gøy å gå for klubben og ikke minst gå med klubbdress igjen, noe jeg ikke gjør så ofte!

Forrige helg var det NC i Holmenkollen. Det gikk fint. Fikk blant annet med meg en 4 plass på 5 km klassisk og en 2 plass på sprinten, tross litt stavproblemer underveis. Jeg gikk med meg en god følelse denne helgen, og synes kroppen virker lettere enn hva den gjorde i januar.

Søndagen i Holmenkollen var det øsende pøsende regnvær. Det var knallhardt å gå 15 km i det været. Vi utøverne fikk kjenne på det, men det gjorde nok løypen også, som var rimelig ødelagt etter at over 900 utøver hadde gått opp til 6 runder hver bare på søndagen. Derfor drar jeg nå opp til hytta, som ligger i nærheten av Geilo for å legge ned et godt grunnlag før avreise til jr. VM.

 

Tusen hjertelig takk for hjelpen jeg får av dere!

«Veldig gøy å gå NM-stafett i klubbdrakt!»

2. plass på sprinten🏅

Vi gleder oss til å følge med deg i VM Kristin, du er rå!