Leserinnlegg fra Kristin Austgulen Fosnæs

Vi har gleden av å ha inngått en sponsoravtale med Kristin Austgulen Fosnæs, som er vår lokale langrennstjerne – vi skal følge henne gjennom sesongen hvor hun holder oss oppdatert på hvordan det går!

LESERINNLEGG

Sesongen ble dessverre litt kortere enn hva jeg hadde forventet, og de to siste rennhelgene i norgescupen er avlyst. Det betyr at jeg må begynne å legge denne sesongen bak meg og fokusere på neste.

Jeg kom nylig hjem fra jr. VM i Tyskland. Det ble på ingen måte det mesterskapet jeg hadde sett for meg. Det åpnet med sprint skøyting, min beste øvelse. Jeg klarte å kløne det til i prologen, og var langt nede etter dette. Men det gikk fort fra skuffelse til revansjlyst, og jeg bestemte meg allerede der for at treningen jeg legger ned frem mot neste sesong skal være så bra at jeg aldri trenger å føle på denne skuffelsen noen gang igjen. Jeg prøvde å glemme sprinten helt og rette fokuset over på 15 km fellesstart skøyting. Jeg er veldig glad i fellesstarter og liker spenningen det gir å gå i felt. Jeg følte meg veldig bra, og kom meg billig opp i gruppen som kjempet om 2 og 3 plassen. Jeg hadde mye krefter igjen, men halvveis er det en som kjører på meg bakfra. Hun faller, jeg faller og deretter brekker begge stavene mine. Jeg prøvde å ikke miste motet, men lenge før jeg hadde fått to nye staver var luken opp til medaljegruppen blitt veldig stor. Det var lite jeg kunne gjøre for å komme opp igjen.

Det helt store uteble også på stafetten.

Jeg merket veldig hvor lett det er å grave seg ned når det butter imot flere renn på rad, men nå er motivasjonen tilbake, og jeg gleder meg allerede til å vise hva jeg egentlig er god for neste år.