Klar for morsdag?

Søndag 13 februar er det morsdag. Vi har alt mor trenger for å føle seg litt ekstra spesiell.

Morsdag

Det er ikke alltid man trenger å ta helt av med dyre gaver og spektakulære overraskelser, noen ganger er det enklest å bare vise mor at du setter pris på henne med en liten men betydningsfull gest. Skriv et kort og kjøp en vakker bukett som viser hva du føler. Mester Grønn har et stort utvalg av både planter og blomster, så her kan du finne noe til enhver smak omtrent.

Vil du se mer av utvalget kan du trykke deg inn på mestergronn.no

Velvære

Det er viktig og ta vare på hud og helse. Hos apotek 1 finner du alt mor måtte trenge for å ta vare på helsen. Du kan også gi mor en velfortjent pause. Med en time massasje hos Kropp i Balansen gir kroppen den kjærligheten den fortjener.

Bestill time hos Kropp i Balanse her: https://kroppibalanse.no

Ingenting er som å åpne en god bok og forsvinne inn i et annet univers. Hos Norli er utvalget av gode bøker nærmest uendelig, så din oppgave blir å finne ut hva mor liker og se om du kan finne noe som passer perfekt – her kan nok gjengen hos Norli gi gode tips og råd også.

Du kan se nyheter, utvalg og bestille via klikk&hent på norli.no

Overrask mor med en skikkelig digg middag.
Eiksmarka har flere gode spisesteder, kjøp med deg mat og lage en hyggelig kveld hjemme eller ta med mor ut for en god middag i hyggelig atmosfære. Velg mellom pizza fra La Pinsa, Sabi Sushi, Grøndt og Godt eller Dominos.

Dame ser på klær i klesbutikk

Er du på utkikk etter en skikkelig fin gave til mor?
Hos Pippa får du god hjelp til å finne den perfekte gave. Ullgensere, kjoler, sko og så mye mer, alt som mor fortjener

Se noe av utvalget på deres instagramsider her.