Kjæledyrvegg med lokale dyr

Litt før sommeren fikk vi engasjert naboene våre rundt på Eiksmarka samt en illustratør for å lage en kreativ vegg litt utenom det vanlige.

LOKALT ENGASJEMENT

Innsamling av kjæledyr

Gjennom våre egne kanaler på sosiale medier og Eiksmarka Vel-gruppen på Facebook fikk vi tilsendt over 100 bilder av lokale dyr som ønsket å pryde veggen på senteret vårt! Det var dessverre ikke plass til alle sammen, men i samarbeid med illustratøren vår fikk vi samlet en gruppe av nydelige kjæledyr som fikk plass på veggen

Tegninger av dyrene

Når bildene var samlet inn var vi alle veldig klare for å begynne prosessen med å tegne opp dyrene. Yu som er illustratøren bak veggen hadde en stor jobb foran seg og startet med det samme og tegnet opp hester, katter, hamstere og hunder.

Fra idé til vegg

Etter alt forarbeidet var gjort gjensto bare folieringen av illustrasjonen. Det tok ikke lang tid fra folien var pakket ut og klistret godt fast på veggen vår. Det var utrolig gøy å se alle dyrene med forskjellige personlige trekk og morsomheter. Vi er veldig stolt av veggen vår og det håper vi alle de andre dyreelskerne på Eiksmarka er også!