Julegavetips 2022

Nå nærmer det seg jul og vi har funnet frem noen fine julegavetips som du finner på Eiksmarka senter. Vi ses!

 

Klipp eller farge til nyåret: Gavekort hos Petite

Vårt første julegavetips er gavekort hos Petite Frisør på Eiksmarka Senter. Her får du en fantastisk opplevelse med topp service. Få noen du er glad i til å føle seg vell og fine med klipp eller farge hos Petite. Kom gjerne innom for å ordne gavekort eller time.

Petite Frisør- Etter bilde - Julegavetips

 

Følg gjerne Petite på Facebook her

 

Deilig spa opplevelse: Gavekort hos Kroppibalanse 

Andre julegavetips i år er et gavekort hos Kroppibalanse på Eiksmarka Senter. Denne gaven passer for alle voksne i familien. Her kan du velge mellom manikyr, fotmassasje, Dyprens-hud, eller klassisk massasje blant annet. Kroppibalanse hjelper deg å ta vare på de du er glad i. En perfekt julegave i år.

Julegavetips 2022 - Eiksmarka Senter - Kroppibalanse

Les mer om hvilke gavekort Kroppibalanse har å tilby her.

 

Klær, tilbehør og interiør: Kjøp gave hos Pippa

Et fantastisk julegavetips som passer til din mor, datter eller søster fra Pippa på Eiksmarka. Her har vi både interiør, tilbehør, vesker, klær og sko. Alt du kunne tenke deg som passer perfekt som julegave. Både trendy nye klær som er populært, og klassiske stilrene klær til alle anledninger.

Les mer om hva du kan finne hos Pippa her.

 

Bok til romjulshygge: Kom innom Norli

Hos Norli på Eiksmarka senter har vi mange spennende bøker man kan kose seg med i romjulen. En perfekt julegave til både store og små, bestefar, bestemor eller mamma og pappa. Her er noen julegavetips som du får kjøp hos oss på Norli. Velkommen til oss!

Herman – historier fra en udiagnostisert oppvekstimage-product

Signerte bøker blir signert av både Hermand Flesvig og Erlend Loe.

«Inne i hodet mitt ligger verdens største by, trafikken kjører hele døgnet, gatene mangler navn, jeg spiller hundre instrumenter samtidig.»

Velkommen til Herman Flesvigs hode. Et hode som ikke er helt som alle andres. Som barn er Herman litt annerledes. Litt mye. En som ikke klarer å følge med, lære raskt nok, gjøre som han skal. Men inne i Hermans hode går det faktisk fortere enn i alle andres. Han er Mr. Miyagi, han har en hel verden inni T-skjorta, han har et triangel på tissen, han sloss med samuraisverd i skogen. Det er bare det at ingen av de andre får det med seg.

De er opptatt med å høre etter på hva læreren sier. Herman er en bok for barn – og de som en gang har vært barn. En fortelling for alle som noen gang har følt seg litt annerledes og alene. Og for alle andre også. Det er Erlend Loe som fører pennen og Bård Sletvold Torkildsen som har illustrert.

 

En julefortellingimage-product

Verdens mest berømte julefortelling, gjenfortalt av Erlend Loe og illustrert av Lisa Aisato.

Ebenezer Scrooge elsker penger og hater julen. På julekvelden sitter han venneløs og alene i det store, kalde huset sitt. Ute glitrer snøkrystaller i lyset fra vinduer hvor familier koser seg med julematen.

Scrooge går og legger seg, men han får ikke sove i fred. I løpet av natten får han besøk av ikke bare ett, men tre spøkelser. De tar ham med på reiser gjennom natten og tiden, og Scrooge ser at ingenting er som han trodde, alt han vet blir snudd på hodet, og kanskje er det likevel en mening i å bry seg om andre?

En julefortelling er en tidløs klassiker som kan leses av hele familien.

 

Vi er ikke her for å ha det morsomtimage-product

Knut er en middelaldrende forfatter som aldri har kommet tilbake på nivå med suksessromanen han skrev tyve år tidligere. Med det siste romanforsøket sitt ville han imøtegå anmeldernes beskyldninger om at han løper den hvite, privilegerte middelklassens ærend, men redaktøren var ikke imponert, og boken kom aldri ut.

Nå er Knut invitert til litteraturfestivalen på Lillehammer, riktignok som stand-in, men likevel. Knuts nabo og eneste omgangsvenn Frank skal få være med og bo gratis på hotellrommet på Breiseth; i det hele tatt har Knut planer om å tyne mest mulig ut av denne festivalen, siden han endelig har fått en slags ny sjanse.

I denne romanen setter Nina Lykke lupen over et miljø hvor alt er lov – hvis man bare holder seg til reglene. For vi er jo ikke her for å ha det morsomt.

Terningkast 6:

nockout! Nina Lykke slår knockout på virkelighetslitteraturen i en heidundrende roman om den ofte utskjelte hvite kulturmannen. Når Nina Lykke svinger den litterære pisken, er det verdt å følge med. […] Mørkt, morsomt og veldig, veldig kleint.»
– Gabriel Michael Vossgraff Moro, VG
Les mer om bøkene du kan finne hos Norli her