Januarsalg på Eiksmarka senter

Vi ønsker det nye året velkommen og butikkene frister med gode januartilbud! Se listen nedenfor for en oversikt av tilbudene denne måneden (Oppdateres fortløpende)

TILBUD

Kropp i Balanse

Ønsk det nye året velkommen ved å unne deg selv og huden din litt ekstra pleie i januar. Hos Kropp i Balanse har de flere gode produkter på tilbud, se mer på nettsiden her.
Det er også lov å unne seg en god behandling, se utvalget deres og finn behandlingen som passer deg på nettsidene deres.

Mester Grønn

Det er alltid deilig med en ny start og det er ikke mye som frisker opp hjem og sinn som vakre blomster og planter. Hos Mester Grønn får du nå opptil halv pris på grønne planter, samt Plukk&Miks blomster til 3 for 2.
Se utvalg, tips og inspirasjon på deres hjemmesider her.

Kvinnelig ansatt hos Mester Grønn med butikken i bakgrunnen og blomster på venstre side

Nille

Nille ønsker velkommen til en ny start med gode tilbud på flotte varer i butikken. Nå får du blant annet 30% på all kjøkkenoppbevaring, alt til hjemmekontoret, alle matbokser og drikkeflasker – i tillegg til mange andre gode tilbud. Se mer på hjemmesiden eller ta en tur innom butikken og opplev utvalget.

Norli

Er nyttårsforsettet ditt å lese mer i år? Hos Norli har de alt fra de ferskeste nyhetene til de gode gamle klassikerne. I Januar har de blant annet gode tilbud på puslespill, pockets og mye mer både i butikk og på nett.
Se mer på hjemmesiden eller i butikk – husk at de også tilbyr Klikk&Hent!

Kvinnelig ansatt hos Norli holder bøker med butikken i bakgrunnen
Råd & Retningslinjer

Vi er veldig opptatt av deres sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi vil sørge for en rekke tiltak slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle parter å besøke oss! 🧡

– Antibac skal alltid være enkelt tilgjengelig
– Alle må holde minst 2 meter avstand til hverandre
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk