InteriørKollektivet åpner dørene

Vellykket åpningsfest på Eiksmarka senter

 

I hjertet av Eiksmarka har en ny og spennende interiøraktør, InteriørKollektivet, nettopp åpnet sitt nye lokale. Vi er veldig glade for at InteriørKollektivet åpner dørene, og med en unik tilnærming til interiørbransjen, ønsker de å bringe noe nytt til kundene. Cecilie, en av medeierne, forklarer: «Vi ønsker å hjelpe kundene med å finne hverdagsglede, ved å tilby interiørtjenester som er lett tilgjengelig og med en god synergi i tjenestene våre. Derfor har vi nå åpnet et lokale som ser ut som en butikk og fungerer som et kontor, og her kommer til vil å tilby fire hovedtjenester; interiørdesign, ryddetjenester, boligstyling og selskapsstyling.»

Pernille forteller videre at det er mulig å booke to timers konsultasjoner både i butikken og hjemme og at de kan skaffe alt av produkter og har et bredt nettverk av fagfolk i «kollektivet» sitt.

Lørdag 9. september inviterte InteriørKollektivet inn til åpningsfest på Eiksmarka senter. Dette var en veldig hyggelig dag og det er stor stas at vi har fått dette flotte tilbudet på senteret.

 

Bakgrunn og visjon

Cecilie, som bor på Eiksmarka, og Pernille, bosatt på Jar, har en sterk lokal forankring i Bærum. De har begge drevet med boligstyling og interiørdesign i mange år og brenner for å nå kunden på nye måter, da de ser et behov for å folkliggjøre ingeniørtjenester og bringe interiør til folket.

Pernille, med over 15 års erfaring som interiørkonsulent, deler Cecilie’s lidenskap. «Vår misjon er å skape ditt hjem sammen med deg,» sier hun. Begge gründerne har en felles visjon om hva «kollektivet» betyr – samhold, samarbeid og synergi.

 

 

 

 

Lidenskap for faget

InteriørKollektivet åpner dørene og legger vekt på å involvere kundene i designprosessen, noe som gir en dypere forbindelse til hjemmene deres. Med et øye for detaljer, fra farger til belysning, ønsker de å hjelpe kundene med å finne sin identitet i sitt eget hjem og å skape et hjem de kan glede seg over.

 

Med åpningen av denne butikken på Eiksmarka senter, bekrefter InteriørKollektivet sin dedikasjon og lidenskap for interiørdesign. Bærums innbyggere har nå en ny skatt å utforske, og kan se frem til mange inspirerende interiørprosjekter i fremtiden.

Foto: Terje Franklin-Alming

 

 

 

 

 

De flinke damene i InteriørKollektivet hjelper deg å skape hjemmet du drømmer om. De tilbyr en rekke produkter og tjenester nettopp for at du skal kunne skape et hjem som omfavner deg og din personlighet.

 

 

Sjekk ut InteriørKollektivet sin nettside for å lese om deres tjenester, eller hold deg oppdatert ved å følge de på Instagram eller Facebook!

 

 

Vil du holde deg enda bedre oppdatert på alt som skjer hos oss? Følg oss da vel!

✨Instagram✨

✨Facebook✨

Du kan også lese mer om senteret HER.

Velkommen til Eiksmarka!

Uansett hva du trenger, håper vi du tar turen til Eiksmarka Senter! Vi står klare til å ta i mot deg og dine, og har alt du trenger til høsten🌰