Eiksmarka senter åpner Norges første Instastore

Allerede neste uke åpner Eiksmarka senter Norges første Instastore i samarbeid med Instabox og Urban Jungle Agency!

INSTASTORE

«Det skal være effektivt å handle på nett»

Instabox har holdt på siden 2015 i Sverige og de kan finnes på flere forskjellige steder rundt om i Norge. Men ingen andre i Norge har åpnet en Instastore før nå!

Eiksmarka senter har, i samarbeid med Instabox og Urban Jungle Agency, fått på plass Insastorekonseptet inne på senteret, som er en videreføring av Instabox. Du har kanskje sett disse rosa skapene rundt omkring allerede?

Hva er Instastore?

Instabox er en frakttjeneste som tilbys i utvalgte nettbutikker, men i Instastoren er det prøverom, slik at du kan hente pakken din, prøve alle produktene du bestilte og returnere det som ikke passet – ALT på ett sted!

Instastore har per i dag partnere som: JunkyardBabyshopLekmer.noLyko.noBangerhead, Nordicfeel, med fler. Bare i løpet av de nærmeste ukene og månedene vil de lansere flere store internasjonale aktører, så dette er det bare å glede seg til!

Eiksmarka senter

Dette vil si at allerede neste helg vil alle naboer og besøkende ha mulighet til å hente, prøve og returnere klær, sko og produkter du har bestilt. Det beste med dette konseptet er at det skal være like enkelt å levere tilbake en pakke som det er å sende den.

Du kan lese mer om konseptet, hvor du finner din nærmeste Instabox og alt annet du måtte lure på inne på deres hjemmesider her