Høstinspirasjon på Eiksmarka senter

Høsten er rett rundt hjørnet, og det er kaldere tider i vente. Nå er tiden for å skape varme og lune omgivelser når man går en ny årstid i møte. Få høstinspirasjonen sammen med oss på Eiksmarka senter!

HØSTINSPIRASJON

MG-høst-2015-11_s-530x380

Lag en vakker høstgruppe

Enten du planter eller kjøper en høstgruppe til å ha utenfor dør og uteplass er det virkelig verdt å bruke litt innsats på gjøre det høstkoselig der du bor.
Det er mange varianter som lyng, pyntekål, sølvkrans og ulike strå kan stå flott og dekorativt gjennom vinteren.
Får du noen ideer til hvordan du skal pryde hjemmet når høsten og vinteren kommer?

harvest_lys_harvest

Gjør det hjemmekoselig med varme farger og toner fra Nille

Nille er klare for høsten! Med en nydelig høstkolleksjon med alt fra lys, puter, sengetøy og masse av nips er det ingen tvil om at du kan gjøre det ekstra lunt i heimen etter en tur hos Nille i høst.

Nille sine sider finner du en større oversikt over utvalget, samt en kundeavis man kan bla litt i – velkommen innom for en hyggelig handel!

En fargerik og trendy høst med Pippa

Pippa har desidert det flotteste utvalget av sesongens hotteste trender, med alt fra stilige kåper, til varme og fargerike strikkegensere man kan kose seg i.

Hos Pippa er de alltid klare til å stille opp med hva du måtte trenge. Lurer du på hvilken farge som matcher best, hva som er trend, eller om du prøver å finne din egne stil så er gjengen hos Pippa alltid beredt med råd, tips og kunnskap!

117171830_186652839499959_6133291499694334142_n

Unn deg det lille ekstra hos Kropp i Balanse

Høsten er tiden der man skal pleie kropp og sjel, og hos Kropp i Balanse er det akkurat det de er eksperter på!

Om du trenger en deilig massasje, friske opp neglene eller annen velvære har Kropp i Balanse et enormt utvalg av behandlinger som gjør kropp og sinn godt. Booking av time er veldig enkelt, bare trykk deg inn på deres hjemmeside på kroppibalanseoslo.no

Unn deg litt ekstra hygge 🌟

Dame smiler med skjønnhetssalong i bakgrunnen

Slå deg ned i sofakroken med en god bok

Ingenting er som å sitte inne i lune omgivelser å kose seg med en skikkelig god bok når været utenfor begynner å bli kaldere og kaldere. Hos Norli har de alltid kontroll over de hotteste nyhetene, og er alltid klare med råd og tips til hvilken bok du bør sette deg ned med.

Høstnyhetene har allerede begynt å renne inn hos Norli, og du kan se noe utvalget på nettsidene allerede – httpsss://www.norli.no/boker/skjonnliteratur/siste-nytt

norli-eiksmarka-senter-velkommen
gront-og-godt-eiksmarka-senter-egg

Sesongens beste råvarer hos Grønt og Godt

Er du i tvil på hvor du får sesongens desidert beste grønnsaker, så trenger du ikke lure lenger! Grønt og Godt har alltid et deilig utvalg av både grønt og andre eksklusive varer du ikke finner i den vanlige dagligvarebutikken.

Skal du invitere til fine selskap, eller om du skal overraske familien med et ekstra godt måltid er Grønt og Godt stedet å handle inn til en nydelig matopplevelse!

Om du har spørsmål om noe er alltid Senol klar for å gi råd, tips og inspirasjon

petite-frisorene-eiksmarka-senter-timebestilling

Frisk opp looken hos Petite Frisørene

Når høsten kommer er det alltid fristende med en oppfriskning, så hvorfor ikke gå for en ny farge eller frisyre?
Med kompetansen som finnes hos Petite Frisørene er du alltid i trygge hender og kan gå ut med et smil om munnen når du er ferdig. Lurer du på hva høstens hotteste frisyrer er, eller hvilken farge du skal gå for til høsten er det disse jentene du må snakke med!