Høsten har kommet til Pippa!

Det er ikke så farlig at det blir vått og kaldt når du kan kle deg i komfortabelt og fint yttertøy. Nå renner det inn med nyheter i hyllene hos Pippa, og det er utrolig mye fint du kan finne for å sikre deg en elegant start på vinterhalvåret. Se under for å se noen av favorittene våre denne høsten!

VÅRE FAVORITTER

Denne elsker vi! Dette plagget er strikket for hånd av italienske kvinner som jobber hjemmefra i de kuperte landsbyene nær San Giovanni delle Contee – Toscana, så hvert plagg er unikt! Blandingen av mohair og akryl er supermyk og holder deg god og varm til alle årstidene.

Denne vakre jakken er laget av lammepels og holder deg garantert god og varm gjennom den norske vinteren. Det er også verdt å nevne at Ravn bruker en bærekraftig metode for å produsere yttertøy av pels, så du kan være forsikret om at ingen dyr har blitt skadet i produksjonsprosessen! Jakken kommer også i en kortere versjon for de som heller ønsker det.

Dette er skikkelig kule og trendy boots med høy kant og tjukke såler. Gode og behagelige på foten! Passer fint til både jeans, skjørt og kjole – så det er ikke noe problem å bruke de til jobb, skole eller fest. Dette er skoene du bør ha denne sesongen!

Selvom høst og vinter forbindes med grått vær og lite farger betyr ikke det at du ikke kan lyse opp med friske farger! Disse jeansene kommer med stretch og i en nydelig dus rosafarge, og er en av favorittene hos Pippa. Dette er en bukse du kommer til å bli glad i!