Høsten er her!

Er du klar for å tenne stearinlys og slå deg ned foran peisen med en god bok? Hos oss kan du finne høstens trender innen interiør, mote og blomster.

HØST

Lag deg noe godt

Hos Grønt og Godt finner du mange produkter du kanskje ikke klarer å finne i de store dagligvarebutikkene. Her er det ferske marinerte oliven, ferskpresset juice og varer med eksotiske smaker fra spesialplukkede leverandører.

I tillegg til Grønt og Godt finner du også Norges største Kiwi butikk hos oss. Her finner et utrolig godt utvalg av høstens fristelser.

Kropp i Balanse

Nå som høsten er her, er det på tide å ta vare på huden og å gi den kjærligheten den fortjener etter mange måneder med stekende sol. Hos Kropp i Balanse er de eksperter på å finne riktig behandling til din hudtype, slik at du får en fornyet glød.

Ta kontakt med dem i dag for rådgivning og booking av time!

Pippa

Endelig er det koselige høstværet her og vi kan igjen ta på oss deilige ullgensere!
Pippa har det siste innenfor høstmoten. Her finner du nydelig super populære ullgensere fra merke Hest som er perfekt til både inne- og ute kos.

Norli

Kryp opp i kosekroken med et godt pledd og en god bok.
Vet du ikke helt hva du skal lese? Hos Norli får du eksperthjelp til å finne din neste favorittbok. Eller kanskje du er mer glad i å være sosial med venner og familie. Da har Norli et stort utvalg av spill og andre aktiviteter. Perfekt for koselige høstkvelder.

Hygg deg inne

Nå trekker vi oss inn i varmen. Da er det viktig å ha det hyggelig rundt seg.
Hos Mester Grønn finner du nydelige planter og blomster slik at du kan lage din egen lille oase hjemme.
Gjør det koselig inne med lys, pledd og pynt fra Nille. Sjekk ut den nye høst kolleksjonen og bli inspirert.