Hos oss kan du bestille take-away med deg hjem

Grunnet de nye tiltakene kan du dessverre ikke nyte maten fra våre spisesteder på senteret, men både Dominos og Sabi Sushi tilbyr take-away, slik at det er enkelt å kose seg med den samme gode maten hjemme.

TAKE-AWAY

Dominos

Det er lov å unne seg noe ekstra godt, og akkurat det kan du hos Dominos. Akkurat nå har de mange spennende nyheter på menyen, og selv Eyvind Hellstrøm har komponert noen av de nye pizzaene. De har fått toppkarakterer og kjempegod kritikk i flere aviser, og er uten tvil verdt å prøvesmake – kanskje du finner en ny favoritt?

Dominos holder åpent for å hente og levere på døren fra klokken 11:00 til 22:00 hver dag! Se meny og bestill via deres nettsider her, eller ring de på 215 03 330.

Sabi Sushi

Om du er en ekte sushielsker er det ingen tvil om at Sabi Sushi er stedet å gå til. Som Norges største og ledende kjede innen høy kvalitets sushi er målet deres å gi kundene en uforglemmelig smaksopplevelse – og spør du oss gjør de det til det fulle!

Sabi er åpent fra 14:00 til 21:00 hver dag. Du kan enkelt bestille via telefon på 919 22 293 eller på deres nettsider her, der du også kan se hele den fristende og spennende menyen deres. Vel bekomme!