Halloween på senteret

Vi gleder oss veldig til Halloween og er klare for å komme i riktig stemning sammen med dere! På Eiksmarka senter blir det gresskarutskjæring, maskeverksted og mye annen moro på lørdag 30.oktober.

SKREKK & GRU

Gresskarutskjæring

Halloween nærmer seg nå med stormskritt, og noe som går hånd i hånd med halloween er å skjære ut gresskar! Lørdag 30.oktober inviterer vi til Halloween på senteret, og da blir det selvfølgelig gresskarutskjæring. Gresskar og verktøy stiller vi med, det eneste du trenger å tenke på er hvordan din vil se ut – her er det bare å være kreativ og ha det gøy!

Maskeverksted

Fortsatt ikke rukket å lage årets kostyme til Halloween? Ingen fare! Vi inviterer til maskeverksted på senteret hvor du kan lage din helt egne maske til den store dagen. Vi har det du trenger for å lage masken, har du ideen klar?

(U)hyggelig overraskelse til alle som kommer utkledd

Alle utkledde som tar turen innom oss denne lørdagen skal selvfølgelig få en søt og (u)hyggelig overraskelse! Ta med familien og forbered dere til en av årets gøyeste dager. Mer informasjon om program for dagen kommer fortløpende – vi gleder oss!

Filmklubb

Denne lørdagen er det også filmklubb på senteret! Her kan du slå deg ned i en av våre gode saccosekker, ta deg et beger med popcorn og nyte film. Filmen som vises 30.oktober er Frozen 2. Filmklubben starter klokken 12:00 og varer til filmen er over. Ta med deg venner og familie på en koselig og rolig lørdag på Eiksmarka senter!