Gledelig vår og påske til alle kunder hos Eiksmarka!

Vi ønsker alle våre fantastiske kunder en riktig god påske og vår! Påsken er en tid for å nyte de rolige øyeblikkene, dele glede med familie og venner, og kanskje til og med finne noen spennende påskeegg?

På senteret finner du alt du trenger til påsken og våren: 

Hjem og hage: 

Med våren rett rundt hjørnet er det på tide å gi hjemmet og hagen din den etterlengtede fornyelsen den fortjener! Og hvor bedre å starte enn hos Nille eller Mester Grønn? Disse to fantastiske butikkene tilbyr et utrolig utvalg av både påskeblomster og dekorasjoner som vil bringe en følelse av lys og friskhet inn i hjemmet ditt.

I Nilles fargerike butikklokaler finner du alt du trenger for å skape en varm og innbydende påskestemning. Med sjarmerende dekorasjoner, er det enkelt å finne det perfekte tilbehøret for å sette prikken over i-en på påskefeiringen din.

Mester Grønn er også et must-besøk for alle som elsker å ha grønne fingre! Med et godt utvalg av blomster, frø og vekster er det enkelt å bringe naturens skjønnhet inn i hjemmet ditt. Og med vårens ankomst, hva er vel bedre enn å planlegge og forberede hagen for sesongens vekst?

Mote: 

Er du på utkikk etter det perfekte vårantrekket? Da bør du definitivt ta turen innom Pippa! Her vil du bli møtt med inspirasjon og stil. De alt fra trendy til klassisk, fra avslappet til elegant – Pippa har et bredt utvalg av klær som vil tiltale enhver smak og personlig stil.

Fra myke pastellfarger som bringer frem vårens friskhet, til dristige mønstre og snitt som skiller seg ut – Pippa har alt du trenger for å gi garderoben din en oppdatering. Og med et vennlig og hjelpsomt personale som står klare til å veilede deg gjennom de siste trendene og stylingtipsene, vil du føle deg trygg og selvsikker i ditt valg av vårantrekk.

Helse: 

Mens du nyter påsken og de herlige solstrålene, er det viktig å huske på å beskytte huden din. Med vårsolen som begynner å skinne sterkt, er det på tide å være ekstra oppmerksom på hudens helse og velvære. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du benytter deg av det brede utvalget av solkremprodukter tilgjengelig hos Apotek1.

Mat: 

Er du usikker på hva du skal servere og spise i påsken? Uansett hva du måtte være sugen på, har vi noe som passer for enhver smak og anledning.

For de som ønsker sunne og friske alternativer, kan vi anbefale et besøk hos Kiwi eller Grønt og godt, hvor du finner et bredt utvalg av ferske grønnsaker og andre sunne produkter. Med deres fokus på kvalitet og sunnhet, er det enkelt å velge et sunt måltid fra bunnen av!

For de som higer etter en smak av Italia, er La Pinsa stedet å besøke. Med deres autentiske og velsmakende italienske pizza, er en kulinarisk opplevelse bare noen få biter unna.

Og for de dager da du bare lengter etter en klassisk favoritt, og kunne trengt en pause fra middagslagingen, kan vi ikke glemme Dominos Pizza. Med deres utvalg av velsmakende pizzaer, er det enkelt å finne noe som passer for enhver smak.

Til slutt, for de som har en forkjærlighet for sushi, så er Sabi Sushi stedet å gå. Med deres ferske og gode sushibiter – vil du bli fristet til å komme tilbake gang etter gang.

Uansett hva du måtte være i humør for, er vi sikre på at du vil finne noe som frister her på senteret. Besøk oss i dag og la deg friste av vårt mangfoldige utvalg av spisemuligheter.

Vi ønsker alle våre kunder en trygg og god påske! Takk for at du velger å handle hos oss, og vi gleder oss til å se deg igjen etter påskeferien.