Gjør deg klar til 17.mai hos oss!

Nå nærmer det seg festdagen vi alle elsker med stormskritt, og selvom den kanskje ikke blir helt normal i år heller, så kan man fortsatte kose seg! Vi har laget en liten liste hvor du kan forberede deg til å feiringen – HURRA HURRA HURRA

17 MAI

Dame ser på klær i klesbutikk

Ingen bunad? Ikke noe problem!

Det er ingen fare om man ikke har bunad når fargerike og fantastiske kjoler er like fine! Hos Pippa har de et stort utvalg av kjoler, hvor du kan finne klassiske, fargerike og spennende kjoler – her er det noe til enhver smak.

Nå har de i tillegg åpnet sin utrolig flotte nettbutikk hvor du enkelt og greit kan bestille varene du ønsker. Se mer ved å trykke deg inn på lenken her.

Flette, klipp og farge håret hos Petite

Det er lov å gjøre seg ekstra fin til nasjonaldagen så man står i stil med resten av bekledningen. Fletter er nesten synonymt med 17.mai og gjør at man får et ekstra fint preg på antrekket. Hos Petite fikser de flettene, stussingen av håret, og farge om man har lyst til å kjøre fullt ut!

Oversikt over priser på behandling og bestilling av time kan du gjøre ved å trykke deg inn på deres nettside her.

Et fargerrikt hjem til festdagen?

Er feiringen hjemme i år? Da kan det være ekstra hyggelig å pynte med blomster rundt om i hjemmet, i hager og bedd. Vi er så heldige at vi har en nydelig blomsterbutikk på senteret som vet akkurat hva som trengs for å finne feststemningen med farger og planter.

Se litt mer av utvalget på deres hjemmesider her, eller ta en tur innom for en titt.

Det blir ikke fest uten mat og drikke!

Skal du arrangere frokost, kanskje du har blitt pølseansvarlig eller er det du som skal sørge for at alle barna får minst to is i løpet av dagen? I matbutikkene våre finner du alt på ett sted! Spekemat, is, pølser og alt du måtte trenge til frokosten finner du hos KIWI og tar du turen innom Grønt og Godt garanterer vi at du kan finne noe spennende og annerledes du kan krydre bordet med.

Vel bekomme!

Ikke nok rødt, hvitt og blått i hus?

Enten du skal glede barna eller bestemor så er det ekstra gøy å ha pyntet bord og vegger med litt 17.mai pynt. Dekorer med rødt og hvitt og blått på matbordet og få flaggene hengt opp på veggen, nille hjelper deg med utstyret du trenger! Inspirasjon og en helt ny nettbutikk finner du på deres hjemmeside nille.no

Få huden til å stråle av glede hos Kropp i Balanse

Ta deg en deilig behandling hos Kropp i Balanse for å få huden klar til fest. Det gir et ekstra preg av velvære og god selvfølelse til dagen. Du finner en oversikt over alle behandlingene Kropp i Balanse tilbyr på deres hjemmesider, her er det mye spennende å velge i, kanskje du finner noe kroppen din fortjener?

Kropp i Balanse

Ta feiringen ute i naturen!

Det er nok ikke like mye å se på i byen og nabolaget som det vanligvis ville vært, så da kan det kanskje være deilig å bare trekke seg helt ut og inn i naturen for å feire. Ta med litt pølser, god drikke og snacks og sett opp en camp med noen gode venner eller familie i skogen.

Hos Fjellentusiasten finner du alt fra termoser til hengekøyer som gjør opplevelsen komfortabel og fornøyelig – se utvalget i nettbutikken her.

TRYGG HANDEL

Vi er veldig opptatt av våre naboer og besøkendes sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi oppfordrer alle som er innom senteret til å følge følgende råd slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle å besøke oss:

– Bruk hånddesinfeksjon, vask hendene grunding og ofte
– Bruk munnbind når du ikke kan holde 2 meter avstand inne på senteret
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk
– Følg informasjon som gis av og på senteret – samt råd fra helsemyndighetene og kommunen
– Hold avstand til andre inne i butikkene, både ansatte og andre kunder i kø
– Prøv å kun la én i husstanden gjøre innkjøp
– Unngå berøringspunkter der det lar seg gjøre