Gavetips farsdag 2022

Her er våre gavetips til farsdag som du kan få kjøp på Eiksmarka Senter.

Nå nærmer det seg farsdag og vi har funnet gavetips til deg. Kom gjerne innom Eiksmarka senter for å kjøpe noe fint til fedrene på Eiksmarka.

Hjertelig velkommen og god handel! 

 

Gavetips: Idrettsmassasje på Kropp i Balanse

Her er første gavetips til farsdag. Det finnes mange aktive fedre der ute og da er idrettsmassasje en perfekt gave for fedre som trenger å slappe av. Idrettsmassasje passer perfekt for deg som trener aktivt eller trenger en kraftig og dyp massasje. Massasjeterapeuten bruker forskjellige kraftfulle og dyptgående massasjeteknikker, triggerpunkt behandling, bindevevsteknikker og tøyninger i behandlingen.

Massasje eiksmarka senter gavetips farsdag

 

 

 

 

Her kan du bestille gavekort hos Kropp i balanse, hvor du kan velge gavekort beløpet selv. 

 

Gavetips: En spennende bok fra Norli 

Her er gavetips 2 til farsdag. Bøker er en perfekt gave å gi bort. Kanskje en god thriller, krim, eller kanskje en spennende roman? 

 

Jo Nesbø – Blodmåne

«Alt er relativt, men dette er den lyseste boka om Hole på lenge. (…) Det er en snert, finesse, idérikdom og plotthåndverk i Nesbø som stiller ham i en særstilling blant krimkolleger. (…) Selve «mordvåpnet» er så utspekulert at neppe andre enn Nesbø hadde klart å pønske ut det. Den vil nok ende høyt rangert i oversikter over internasjonal krimhistories mest originale drapsmetoder.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen.

jo nesbø blodmåne norli gavetips farsdag

Her kan lese mer om boken selges på Norli Eiksmarka senter. 

 

I tilfelle dommedag – Egil Aslak Aursand Hagerupi tilfelle dommedag egil aslak aursand hagerup gavetips farsdag

Mange er for tiden interessert i måter å ta vare på husstanden om det skulle skje noe, som f.eks. vannmang

el eller strømbrudd.

Hvordan ville det føles å være innendørs i 72 timer, uten internett, strøm eller vann? For de fleste av oss kunne det fort blitt en ganske utrivelig seanse. Faktisk oppga hele to av tre nordmenn i fjor at de ikke hadde noen plan for et slikt scenario. Kanskje var det derfor Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) før jul sendte ut en brosjyre til alle husstander i landet. Der fikk vi beskjed om å skaffe oss 20 ting som skal ligge parat i tilfelle en krise rammer.

Her kan du lese mer om boken som selges på Norli Eiksmarka senter. 

 

De uverdige – Roy Jacobsen 

En intens, detaljert og spennende roman av Roy Jacobsen som følger en gjeng gutter og jenter fra en bygård på østkanten i Oslo under den tyske okkupasjonen. De lever i fattigdom, men bidrar på kreativt vis ved å svindle, stjæle som ravner, forfalske dokumenter og begå omfattende innbrudd. de uverdige bok roy jacobsen gavetips farsdag

Boken har fått terningkast 5 og 6, her er en anmeldelse fra Dagbladet:

«Roy Jacobsen er en knakende god forteller» «Intrigen i «De uverdige» er spennende som i en thriller.» «Karaktertegningene er troverdige og miljøskildringene nesten filmatiske.» «… så levende og medrivende fortalt at boka også vil egne seg for et ungt publikum»

– Inger Bentzrud, Dagbladet

 

Ler mer om boken her, som du kan kjøpe på Norli Eiksmarka senter. 

 

Vi har også et stort utvalg koselige farsdag gaver i butikken vår på senteret, alt fra små bamser, kalendere, mugger og konfekter. Her kan du se utvalget. 

 

Gavetips: Frisørtime hos Petite

Her er siste gavetips. Er det på tide med en klipp igjen? Fedrene våre fortjener selvpleie de også, og vi hos Petite tilbyr ypperlig service og ønsker alle velkommen!

etter bilde petite frisør eiksmarka

før bilde fra petite eikmarka Kom gjerne innom salongen på Eiksmarka senter før 13. november, så fikser vi et gavekort til deg!

 

Her er noen flotte før og etter bilder fra en tidligere kunde, som er kjempe fornøyd med både klipp og service hos Petite:

 

Følg Petite på Facebook her, eller på Instagram her.

 

Følg Eiksmarka senter  på Facebook, eller Instagram for å holde deg oppdatert på hva som skjer på Eiksmarka senter.