Det skjer på Eiksmarka i høst!

Vi gleder oss over at vi endelig kan invitere naboene våre til små og større samlinger igjen! I høst kjører vi i gang med høstfest, filmklubb og husflidskafé.

HVA SKJER

Nabohygge – høstfest

Vi feirer høsten med Nabohygge på senteret vårt med utrolig mye moro på programmet!

Vi inviterer til langbord med den nye kafeen som disker opp deilige retter sammen med Sabi Sushi og Dominos. Det blir også glittertatoveringer, opptredner, konkurranser, gullbilletter og mye mer moro!

Programmet er fortsatt under utvikling, så husk å trykke interessert på arrangementet vårt her for å holde deg oppdatert på alt som skjer fremover.

Husflidskafé med Bærum Husflidsforening

Nå er det endelig klart for Husflidskafé igjen, og vi er klare for strikkehygge hver siste torsdag i måneden fra klokken 18-20 på senteret vårt.

Bærum Husflidsforening kommer til senteret vårt og arrangerer en hyggelig og lærerrik aften en gang i måneden. Det vil være demonstrasjoner av ulike mønstre og teknikker hver gang, så dette er gøy både for folk som er godt vandt med strikkepinner og for de som aldri har prøvd noe særlig tidligere. Det er selvfølgelig bare å ta med seg sine egne prosjekter å strikke på også! Dette blir gøy!

Du finner mer praktisk informasjon og oppdateringer på arrangementet vårt her.

Eiksmarka filmklubb

Endelig kan vi invitere til filmklubb igjen, det har vi gledet oss lenge til!

Hver siste lørdag i måneden inviterer vi til gratis filmvisning med popcorn på Eiksmarka senter fra 12:00 til 14:00! Filmklubben passer for barn i alle aldre 🥳

FILMPROGRAM

26.jun – Vaiana
28.aug – Biler
25.sept – Zootopia
30.okt – Frozen 2
27.nov – kommer..

Trykk interessert på arrangementet vårt herså får du all praktisk informasjon og oppdateringer fortløpende!

Halloween

Vi ønsker velkommen til (u)hyggelig Halloween på Eiksmarka senter! Lørdag 30.oktober kan du bli med på gresskarutskjæring, maskeworkshop og filmklubb på senteret vårt!

Dette er det perfekte stedet å dra for å gjøre seg helt klar til den store dagen – ta med vennegjengen å lag kule utskjæringer og masker, så kan dere slå dere ned med popcorn og film i samme slengen.