Du fortjener litt ekstra glede i hverdagen, unn deg noe fint.

Du fortjener å unne deg selv noe ekstra godt. Med sosial distanse, nye tiltak og en lang vinter er det viktig å finne glede i de små tingene. Vi har laget en liste med gode forslag fra butikkene våre!

GAVEIDEER

Prøv denne skikkelig gode nyheten hos Dominos som har blitt laget i samarbeid med Eyvind Hellstrøm! Den inneholder baconskiver, rødløk, sopp, parmesan, 100% mozzarella og hvit saus.

Stor pizza koster 239,- og du kan bestille den ved å trykke her, eller ring de på 215 03 330.

Enten du vil lage en hyggelig plass å slappe av i hagen eller ute på skogturene så har Fjellentusiasten et godt utvalg av komfortable og slitesterke hengekøyer som er superenkle å sette opp.
Noe av utvalget finner du i nettbutikken her, hengekøyene fra Ticket To The Moon får du fra 559,-

Lange vintre er alltid en påkjenning for kroppen uansett om du har sittet mye på hjemmekontor eller vært ute på lange langrennsturer. En klassisk massasje hos Kropp i Balanse kan være med på å løsne opp og gjøre godt for kroppen.

En klassisk massasje hos Kropp i Balanse får du fra 594,-, du kan bestille fra nettsiden og se utvalget her

En god roman hos Norli

Ingenting er som en god bok for å få tiden til å gå. Hos Norli har de ikke bare et uendelig utvalg av gode bøker, men du kan både bestille varene helt hjem eller hente utenfor butikk!

Vi anbefaler den kritikerroste romanen til Lars Saabye Christensen «En tilfeldig nordmann» som du lett kan bestille her, til bare 375,-

En vakker vårbukett hos Mester Grønn

Selvom den fysiske butikken er stengt kan du fortsatt handle vakre blomster hos Mester Grønn via klikk&hent, og betale enkelt med Vipps. Du kan ringe butikken på 322 29 722 eller gå via mestergronn.no

Denne store påskebuketten med orkidéklokker passer fint inn i et hvert hjem, klikk&hent hos Mester Grønn for 395,-

Nå går vi mot varmere tider og det blir litt ekstra deilig å være ute, og da er det ikke noe som er bedre enn en forfriskende og frisyre. Unn deg en velfortjent klipp!

Enkel herreklipp får du fra 690,- og klipp med føhn/styling fra 1025,- hos Petite, timebestilling kan du gjøre her.

Sommerlige plagg hos Pippa

Er du som oss og nesten ikke klarer å vente på sommer og varme? Hos Pippa har de begynt å få inn sommerlige, fargerike og elegante kjoler! Du kan bestille og hente utenfor butikk, se mer på deres instagramside her.

Denne søte kjolen fra YAS kan bli din for 750,-

Unn deg en matopplevelse med autentisk og nydelig sushi fra gjengen hos Sabi. Hos Sabi finner du et stort utvalg av mye spennende. De holder åpent for bestilling fra 14:00 – 21:00.

Vi anbefaler nr.14 dersom du vil ha mye å velge i og/eller dele med noen, pris 395,-

TRYGG HANDEL

Vi er veldig opptatt av våre naboer og besøkendes sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi oppfordrer alle som er innom senteret til å følge følgende råd slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle å besøke oss:

– Bruk hånddesinfeksjon, vask hendene grunding og ofte
– Bruk munnbind når du ikke kan holde 2 meter avstand inne på senteret
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk
– Følg informasjon som gis av og på senteret – samt råd fra helsemyndighetene og kommunen
– Hold avstand til andre inne i butikkene, både ansatte og andre kunder i kø
– Prøv å kun la én i husstanden gjøre innkjøp
– Unngå berøringspunkter der det lar seg gjøre