Disse butikkene holder åpent som vanlig

På grunn av de nye restriksjonene må vi dessverre holde noen av våre butikker stengt frem til 11.april. Det er imidlertid en rekke av butikkene som holder åpent og/eller kan tilby klikk&hent, take-away, osv.

OVERSIKT

Apoteket holder fortsatt åpent som vanlig. Du kan plukke opp resepter, medisin og annet nødvendig man måtte trenge. Du kan få oversikt over utvalget, mer informasjon og annet på deres hjemmesider her

Dominos (take-away)

Dominos holder åpent som vanlig, men er kun tilgjengelig for take-away grunnet smittesituasjonen. Det er viktig å unne seg noe godt nå som vi blir satt på prøve nok en gang. Pizza kan du bestille via nettsiden deres her, og få det levert rett hjem på døren.

Fjellentusiasten (nettbutikk)

Det er snart påskeferie og det er fortsatt mange steder du finner snø å leke i, eller plasser og slå ned camp. Hos Fjellentusiasten finner du alt det essensielle til de lange dagene og nettene ute, du kan bestille gjennom nettbutikken her.

Grønt & Godt

Det er som sagt viktig å unne seg noe godt nå, og med et enormt utvalg av spennende krydder, oljer, sauser og annet kan du lage måltid for deg og familien som har det lilla ekstra hos Grønt & Godt. Prøv for eksempel fersk nydelig oliven, ekte italiensk pasta eller snacks du ikke finner i de vanlige dagligvarebutikkene.

KIWI holder åpent slik at du får dekket alle dine dagligdagse behov. Vi minner alle våre besøkende om å sprite hendene grundig og bruke munnbind ved ankomst. Hold deg hjemme om du er syk, og gjerne bruk ett medlem fra husstanden til handlingen.

Hos Kropp i Balanse tilbyr de fortsatt «en til en»-behandling som vil da si at du fortsatt kan trygt komme på behandling gjennom å bestille time. Du finner oversikt over hvilke behandlinger og ledige timer som er tilgjengelige på deres hjemmmesider her.

PS: Husk å møte opp presist til timen, sprit hendene og bruk munnbind ved ankomst

Norli – åpent for klikk, vipps og hent!

Bruk klikk&hent på norli.no eller så kan du ringe inn din bestilling til butikken på telefonnummer 969 49 072. Varer forhåndsbetales med Vipps til «#2260 Norli Eiksmarka», og hentes utenfor butikken mellom kl. 10:00 og 16:00. Nettbutikken kan du trykke inn på her

Mester Grønn (bestilling)

Mester Grønn har alltid sesongens vakreste blomster og planter til både uteplassen og dekoreringen inne i huset. Du kan bestille planter og blomster over telefonbestilling, der du betaler med Vipps og henter utenfor ved utgangen til garasjeanlegget mellom 10:00 og 16:00. Ring 322 29 722 for bestilling.
Du finner inspirasjon, priser og utvalg på hjemmesidene deres her.

Resepsjonen til petite frisørene på eiksmarka senter

De tilbyr også «en til en»-behandling hos Petite, som vil si at du fortsatt trygt kan komme til frisørtime, men da gjennom bestilling av time i forkant. Oversikt over tilgjengelige behandlinger og timebestillinger finner du her.

PS: Møt opp presist til timen, sprit hendene og bruk munnbind ved ankomst.

Dame ser på klær i klesbutikk

Pippa (bestilling)

Enten du skal på afterski eller nyte dager ute i solen er det ingenting i veien for å se bra ut samtidig. Hos Pippa finner du alt fra fargerike og lette jakker, til de ekstra varme jakkene og moonboots som sørger for at du aldri fryser på bena. Nå har de også mange friske vårnyheter! Se noe av utvalget på deres instagramsider her.

Sabi Sushi (take-away)

Du kan fortsatt bestille din favorittsushi fra gjengen hos Sabi Sushi, men da kun take-away. Du kan både bestille og se meny på Sabi sine hjemmesider her.

Vel bekomme!

TRYGG HANDEL

Vi er veldig opptatt av våre naboer og besøkendes sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi oppfordrer alle som er innom senteret til å følge følgende råd slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle å besøke oss:

– Bruk hånddesinfeksjon, vask hendene grunding og ofte
– Bruk munnbind når du ikke kan holde 2 meter avstand inne på senteret
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk
– Følg informasjon som gis av og på senteret – samt råd fra helsemyndighetene og kommunen
– Hold avstand til andre inne i butikkene, både ansatte og andre kunder i kø
– Prøv å kun la én i husstanden gjøre innkjøp
– Unngå berøringspunkter der det lar seg gjøre