Bli Ny-dag på Eiksmarka senter!

Ingvild Melby ble den heldige vinneren av «Bli Ny»- konkurransen vi hadde rett før nyttår, og på fredag var det klart for Bli Ny-dag på senteret vårt!

5AVCw77w

Ingvild strålte da hun møtte opp hos Kropp i Balanse på fredag, og kunne fortelle oss at hun hadde gledet seg til denne dagen helt siden hun fikk vite at hun var den heldige vinneren av konkurransen. Dette kommer til å bli gøy!

slOMtHnQ

Dagen til Ingvild startet med en avslappende behandling hos Kropp i Balanse, noe hun syns var veldig behagelig. Ikke hver dag man får en sånn start på dagen, så det var hun veldig fornøyd med.

I94AnHyA

Gjengen hos Kropp i Balanse er ikke bare eksperter på avslappende hudbehandlinger, de er også veldig dyktige på make-up og styling, som var det neste på listen. Her fikk Ingvild påført sminke på profesjonelt vis samtidig som hun fikk tips og triks fra de som virkelig har greie på det.

f0rogetter

Etter en nydelig og forfriskende behandling hos Kropp i Balanse gikk turen videre til Petite Frisørene, der hun skulle få hårkur og klipp. Her startet de med å ta noen før og etter bilder av henne.

IKCsalUg

Skal man bli ny er det vel ingenting som er bedre enn å få vasket håret hos frisøren, det er det vel ingen tvil om. Etter Ingvild og Eline fra Petite Frisørene hadde blitt enige om hva de skulle gjøre startet behandlingen hos Petite Frisørene.

OtozGQAA

Etter en deilig vask av håret kom gjengen fra Sabi Sushi innom med nydelig sushi Ingvild fikk nyte mens Eline startet med behandlingen. Her nevnte Ingvild at hun tror hun hadde funnet en ny favorittsmak i sushimenyen, noe som er veldig gøy å høre! Eikenøtten Kafé stakk også innom hos Petite Frisørene med nydelig kaffe. Luksus!

c0gXGlxA

Etter nok en nydelig behandling og masse god skravling med Eline gikk turen til en superfornøyd Ingvild over til Cathrine og gjengen hos Pippa for å finne seg et nytt og fresh plagg.

IMG_6420

Hos en butikk som Pippa er det aldri lett å plukke ut bare én ting, når de har så utrolig mye fint å velge i. Her måtte det tas noen runder for å finne det perfekte plagget!

blå

Blir det denne blå frakken mon tro? Hmmm.

WBf3sxQg

Ingvild hadde det så gøy hos Pippa, og etter å ha sett og prøvd mye fint fant hun til slutt ut at hun skulle gå for denne lekre frakken!

Ingvild var så takknemlig hele dagen, og ga klemmer til alle hun var hos. For en super dag dette ble!

Vi vil gjerne gi en ekstra takk til alle som ble med å gjøre denne dagen spesiell for Ingvild, så tusen tusen takk til:

Kropp i Balanse
Petite Frisørene
Pippa
Sabi Sushi
Eikenøtten

❤️