Ansatte hos Kropp i Balanse.

Back to Business med bedriftsmassasje

Hvordan bedriftsmassasje kan forbedre overgangen fra ferie til arbeid

August er ofte tiden for å gjenoppta arbeidsrutiner etter ferien, og for mange kan denne overgangen føre til både stress og fysiske spenninger. Bedriftsmassasje er en effektiv metode for å hjelpe ansatte med å håndtere denne overgangsperioden. Kropp i Balanse tilbyr en fleksibel bedriftsmassasje-tjeneste som kan tilpasses dine behov. Enten du ønsker at massasjen skal skje på din arbeidsplass eller i deres lokaler, kan dere sammen finne en løsning som fungerer best for deg og dine ansatte.

Ansatte hos Kropp i Balanse.

Hvordan massasje kan hjelpe:

Bedriftsmassasje kan være en verdifull investering for å forbedre arbeidsmiljøet og ivareta de ansattes helse. Her er tre viktige punkter hvordan det kan bidra til en mer produktiv og vellykket arbeidsdag:

Dame som får en avslappende ryggmassasje
1. Redusere stress og spenninger

Etter en ferie kan det være vanskelig å komme tilbake til en hektisk arbeidshverdag. Massasje hjelper til med å redusere stress og lindre muskelspenninger. Ved å integrere massasje i arbeidsdagen kan de ansatte føle seg mer avslappet og klare til å møte dagens utfordringer med fornyet energi.

 

2.  Forebygge sykefravær

Overgangen til en travel arbeidsperiode kan noen ganger føre til fysiske plager som igjen kan resultere i sykefravær. Regelmessig massasje kan forebygge muskel- og skjelettplager, og dermed bidra til å redusere risikoen for fravær.

 

3.  Øke velvære og tilfredshet

Å tilby bedriftsmassasje sender et sterkt signal om at du verdsetter dine ansatte. Dette tiltaket kan øke trivsel og skape et mer positivt arbeidsmiljø. Når ansatte føler seg ivaretatt, er de ofte mer motiverte og engasjerte i sitt arbeid.

 

Er du interessert i å finne ut mer om hvordan bedriftsmassasje hos Kropp i Balanse kan hjelpe din virksomhet gjennom denne overgangsperioden? Les mer om bedriftsmassasje på Kropp i Balanse sin nettside eller ta kontakt for mer informasjon:

  • E-post: post@kroppibalanse.no
  • Telefon: 21 39 12 27

Velkommen!