Åpningstider i julen

Julen nærmer seg sakte men sikkert, og det er på tide å tenke på årets julegaver, pynt og feiring🌟

Våre åpningstider julen 2023

Søndag 3. 10. og 17. desember – kl. 14-18

Søndag 24.desember – stengt

Mandag og tirsdag 25. og 26.desember – stengt

Onsdag – fredag 27.-29.desember – 10-18

Lørdag 30.desember – 10-18

Mandag 1.januar – stengt

NB! Noen butikker kjører avvikende åpningstider utover dette.

Julegaver til store og små

Hos Eiksmarka finner du julegaver til både store og små, selv til de firbeinte! Ikke minst har vi også alt til julefeiringen. Ta deg for eksempel en tur til InteriørKollektivet eller Nille for å finne superfin julepynt, eller bestill en time hos Petite frisørene for en oppfriskning før jul. Når vi først er innom egenpleie kan du jo ta turen innom Feelgood for en deilig treningsøkt eller massasje-runde, eller kanskje du heller vil gjøre en hudpleiebehandling eller ta en mani-pedi hos KroppiBalanse?

De fineste juleblomstene får du selvfølgelig hos Mester Grønn, og julehandelen gjøres så klart på KIWI og Grønt og Godt! Festantrekket og tilbehøret ser vi etter på det mest åpenbare stedet – nemlig hos PiPPA, og de BESTE julegavene finner du hos Apotek 1 og Normal.

Hvis du skal feire julebord med nære og kjære i år, kan du jo kjøre en litt utradisjonell twist ved å for eksempel ta turen til La Pinsa for en deilig italiensk aften? Eller, hvis du vil kjøre julebordet hjemme i ro og mak, kan du bestille med deg mat fra enten Domino’s eller Sabi Sushi – your choice!

Og dersom du skal gi en liten julegave til din firbeinte bestevenn, anbefaler vi at du bestiller en time hos Fomle’s Hundefrisør – bare se så glad Teddy er etter full stell🤩

Bilde lånt fra @fomleshundefrisør på Instagram.

Vi gleder oss til en hyggelig førjulstid sammen med alle dere💫 Husk å følge oss på sosiale medier for å få med deg alle oppdateringer, og ikke minst for å delta i årets julekalender som starter 1.desember🎁

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram