Alt du trenger til jul

Vi nærmer oss den store dagen med stormskritt og da er det viktig at gavene og kosen er på plass i tide. Vi har laget en liten liste med tips og forslag til hvordan vi på Eiksmarka kan hjelpe deg komme i mål!

JULEKOS

Dekorer deg til julestemning

Vi har både Nille og Mester Grønn på senteret vårt og inne hos de finner du inspirasjon og fargerike gjenstander du kan dekorere hjemmet med til jul! Det blir litt ekstra hyggelig med blomster i julefarger på selskapsbordet, en krans på døren og kanskje litt ekstra julelys på inngangspartiet eller balkongen.

Trenger du råd er både de som jobber hos Nille og Mester Grønn kjempeflinke og hjelper deg mer enn gjerne å finne akkurat det du er ute etter. Ikke la det stå på dekorasjonene når det kommer til julestemninga!

Unn deg et smakfullt avbrekk

Vi har jo tross alt 3 skikkelig fine spisesteder som lager helt nydelig mat. Sushi, pizza, sandwicher, noe godt i glasset – you name it, we have it! Her kan du sette deg ned noen minutter og glemme alt som heter jul, og rett og slett bare få et skikkelig avslappende pust i bakken.

Du finner åpningstider og mer informasjon om spisestedene våre her.

De harde pakkene

Er det de du elsker mest? Vi har et stort utvalg av brettspill, bøker, og leketøy hos Norli som gjør at det ikke står på underholdningen i juletiden. Er du heldig har de kanskje noen gode tilbud også?

Om du er glad i ta godt vare på hår, hud og kropp har vi både en frisørsalong og et velværesenter som tilbyr profesjonelle og skreddersydde produkter som passer deg og dine behov – her finnes det mange gode julegaveideer til både han og henne!

De myke pakkene

…De finner du hos Pippa! Her er det et hav klær i alle fasonger, farger og merker. Du finner med andre ord like mange fine plagg til datter som til mor – da Pippa hele tiden holder seg oppdatert på nye brands og trender.

Gjengen som jobber her brenner for det de holder på med og er mer enn villig til å hjelpe deg finne plagg som passer deg og dine passformer, fargeønsker og smak. Dette er myke gaver man garantert blir glad av å finne under juletreet.

Når det kommer gjester

Det er ekstra stas å lage de gode måltidene i julen, og enten du har lyst til å lage den tradisjonelle julematen du elsker eller har lyst til å teste ut noen nye varianter av de har vi butikker som kan hjelpe deg på senteret.

Hos Grønt og Godt finner du et hav av tropiske, orientalske og spennende smaker som kan krydre litt ekstra og positivt overraske besøket som kommer i julen.

KIWI har råvarene du trenger for å lage den gode ribba, pinnekjøttet eller kanskje bare Grandiosaen. I julen skal du kose deg og KIWI sørger for at du har nok å velge i uansett preferanser. Se noen gode forslag til julemat på deres sider her.