Gjør deg klar til 17. mai hos oss!

Vi gleder oss til 17. mai og vi har i den forbindelse laget en liten liste over forberedelser du kan gjøre hos oss!

VALENTINESIDEER

Grønt og Godt

Hos Grønt og Godt finner du mange produkter du kanskje ikke alltid klarer å finne i de store dagligvarebutikkene. Her er det ferske marinerte oliven, ferskpresset juice og varer med eksotiske smaker fra spesialplukkede leverandører.

Lag en spennende 17.mai – frokost med smaker som kanskje ikke alle er forberedt på!

Kropp i Balanse

Om det er negler, vipper, bryn, makeup eller alt sammen som står på agendaen til feiringen så fikser Kropp i Balanse det slik at du ser så strålende ut som du kan!

Lurt å bestille time i god tid!

Pippa

Om man ikke har bunad men fortsatt har lyst til å pynte seg er Pippa midt i blinken! Her finner du plagg med særpreg som definitivt vil slå an til 17.mai-feiringen.

Pippa er en multibrandstore som har plagg som er litt mer spesielle enn de vanlige kjedebutikkene, og du vil alltid få profesjonell rådgivning slik at du finner antrekket som er perfekt for deg.
Marianne og Cathrine ønsker deg velkommen!

Mester Grønn

Enten om du skal pynte bordet til fest eller du har lyst til å skille deg ut med blomsterkrans i håret har Mester Grønn det du trenger. Ta turen innom for gode råd og veiledning fra de flinke blomsterdekoratørene hos oss!

Petite Frisørene

Enten du ønsker deg en helt ny frisyre, en rask styling eller vakre fletter så hjelper gjengen hos Petite Frisørene deg. Her setter de alltid gjestene i fokus, og du kan være trygg på at du er i de tryggeste hender!

KIWI

Pølser, is og spekemat er alle ting som hører til 17.mai – feiringen! Dette og alt annet du måtte trenge til frokosten, middagen og kos finner du selvfølgelig hos KIWI.

Ha en god feiring!