Pippa butikken på Eiksmarka senter med skjorter og vesker i fokus.

Dette ønsker vi oss nå — høstens trender på mote og interiør

Høstens trender på mote og interiør hos Eiksmarka Senter!

Når høstløvet faller og kveldene blir mørkere, er det på tide å oppdatere både garderoben og hjemmet for den kommende sesongen. Høsten 2024 byr på en spennende miks av varme farger, naturlige materialer og en kombinasjon av komfort og stil – både innen mote og interiør. Oppdag høstens trender på mote og interiør og få inspirasjon til hvordan du kan tilpasse både din stil og ditt hjem til sesongens trender.

 

Mote: Varme toner og lag-på-lag

Denne høsten dominerer jordtoner i motebildet, med plagg i nyanser som brun, olivengrønn, rustrød og dyp burgunder. I tillegg til disse varme fargene ser vi at lag-på-lag er en viktig trend – ikke bare for å holde varmen, men også for å skape en stilig og gjennomført look. Kvalitet fremfor kvantitet er blitt mantraet, og tidløse plagg som varer sesong etter sesong er mer populært enn noensinne.

Hos Pippa finner du et stort utvalg av høstens må-ha-plagg, fra stilige jakker til myke gensere som både holder deg varm og trendy. Kombiner gjerne med et langt skjerf eller andre tilbehør for å fullføre høstlooken.

1. Bukse fra Lois 1.999,00,- 2. Genser og skjerf fra Six Ames. Genser 2.499,00,. Skjerf 899,00,-

Interiør: Naturlig og koselig

Når det gjelder interiør, er høstens trender preget av naturlige materialer, skandinavisk minimalisme og varme, koselige detaljer. Treverk, keramikk og ull er populære valg, kombinert med dempede farger som beige, terrakotta og grønne nyanser. Målet er å skape et hjem som utstråler ro og hygge – perfekt for mørke høstkvelder.

Hos Nille finner du et bredt utvalg av dekorative produkter som gir hjemmet den rette høstfølelsen, enten det er koselige lys, myke fløyelsputer, varme pledd eller flotte borddekorasjoner til sesongens middagsselskaper.

For å tilføre litt liv og friskhet, kan du også fylle rommene med blomster og planter fra Mester Grønn, som krysantemum eller store grønne planter, som passer perfekt inn i høstens naturlige palett.

Et høstdekket spisebord med en blomstret duk, dekorert med hvite spiralformede lys, glass med oransje drikke og små soppfigurer. I bakgrunnen sees kranser av høstblader på veggen, en hvit vase med røde blomster og gresskar som skaper en varm og koselig atmosfære

Tallerken Kobe 199,90,- Asjett Kobe 149,90,- Sens Cocktail glass Coupé 79,90,-Twist stakelys 4pk Sand 149,90,. Foto: Nille.no

Høsten 2024 bringer med seg en herlig blanding av varme farger og koselige detaljer som gir både garderoben og hjemmet ditt en ny, spennende dimensjon. Med våre favoritter fra Eiksmarka senter kan du enkelt tilpasse deg sesongens trender og skape en atmosfære av stil og komfort.