bolle og to kaffekopper på et serveringsbrett i tre

Test ut et av våre spisesteder!

På våre spisesteder finner du mye spennende på menyen hos Eikenøtten Café (og rettigheter på øl og vin), «konge»-utvalg av pizza hos Domino’s og herlig sushi hos Sabi.

På Eiksmarka senter finner du tre flotte spisesteder med gode råvarer, variert tilbud og koselig stemning. Har du ikke testet disse ennå er det absolutt på tide nå!

Domino´s Pizza

Hos Domino´s kan du nyte ekte amerikansk pizza enten i restauranten eller om du tar med hjem. Velg mellom 20 ulike pizzaer eller komponer din egen. De kan også tilby noen deilige sideretter og kyllingklubber. Se menyen her!

Eikenøtten Café

I lokalene på Eiksmarka senter møter du blide medarbeidere som legger sin sjel i å lage alt selv med rene råvarer. Kom innom og nyt en fantastisk kopp kaffe eller te og noe godt ved siden av. De tilbyr: Wraps, salater, sandwich, brød, bakst og italiensk pizza. Se pizzamenyen her!

Enkelte dager starter Eikenøtten grytidlig med å smøre 60 baguetter til noen av sine faste bedriftskunder. Har du behov for frokost-, lunsj- eller overtidsmat innimellom eller på fast basis er det bare å ta kontakt med Eikenøtten på telefon (se nedenfor) eller sende en forespørsel til post@eikenottencafe.no

Sabi Sushi

Sabi Sushi er Norges største og ledende kjede innen høykvalitets sushi. På Sabis hjemmeside kan vi lese om deres enkle filosofi: Sabi Sushi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker råvarer fra kun seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet. Vår mat er modig i sin enkelhet med et godt stykke solid håndverk. Vi ønsker å la de naturlige smakene få fritt spillerom – uten unødvendige forstyrrelser. Vi tror på det enkle, den rene råvare og det gode håndverk. Vi tror på idealer som mange i dagens hektiske hverdag lett kan glemme. Se menyen vår her!

ÅPNINGSTIDER

Mandag – søndag: 11-23

Bestilling: 21 50 33 30

ÅPNINGSTIDER

Mandag – søndag : 14-21

Telefon: 91 92 22 93