bolle og to kaffekopper på et serveringsbrett i tre

Test ut et av våre spisesteder!

På våre spisesteder finner du mye spennende på menyen hos Fardal (og rettigheter på øl og vin), «konge»-utvalg av pizza hos Domino’s og herlig sushi hos Sabi.

På Eiksmarka senter finner du tre flotte spisesteder med gode råvarer, variert tilbud og koselig stemning. Har du ikke testet disse ennå er det absolutt på tide nå!

Domino´s Pizza

Hos Domoino´s kan nyte ekte amerikansk pizza enten i restauranten eller om du tar med hjem. Velg mellom 20 ulike pizzaer eller komponer din egen. De kan også tilby noen deilige sideretter og kyllingklubber. Se menyen her!

Fardals

Fardals er en liten familiebedrift som ble etablert i 2014 av Leif Arne Fardal. I lokalene på Eiksmarka senter møter du blide medarbeider som legger sin sjel i å lage alt selv med ekte og rene råvarer. Kom innom ¨nyt en fantastisk kopp kaffe og noe godt ved siden. Vi tilbyr: Wraps, salater, sandwich, brød, baks og italiensk pizza. Se pizzamenyen her!

Sabi sushi

Sabi Sushi er Norges største og ledende kjede innen høy kvalitets sushi. Sabi Sushi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker råvarer fra kun seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet. Vår mat er modig i sin enkelhet med et godt stykke solid håndverk. Vi ønsker å la de naturlige smakene få fritt spillerom – uten unødvendige forstyrrelser. Vi tror på det enkle, den rene råvare og det gode håndverk. Vi tror på idealer som mange i dagens hektiske hverdag lett kan glemme. Se menyen vår her!

ÅPNINGSTIDER

Mandag – søndag: 11-23

Bestilling: 21 50 33 30

ÅPNINGSTIDER

Mandag – søndag: 9-21

Telefon: 41 41 80 05

ÅPNINGSTIDER

Mandag – søndag : 14-21

Telefon: 91 92 22 93