Bertil Greging til Eiksmarka senter

Bertil Greging fyller det store lokalet på Eiksmarka senter med et knippe av hans fantastisk kunst.

EIKSMARKA

Bertil Greging har en rekke kunstutstillinger bak seg på blant annet Kunstnernes Hus (høstutstillingen), Museet for samtidskunst og Kunstnerforbundet for å nevne noen. Kunstverkene hans er kjøpt inn av en rekke kjente institusjoner og samlere som Nasjonalgalleriet, Norsk kulturråd, Rolf Hoff, Christen Sveaas og Tor Juul.

Nå har han tatt med seg et knippe av kunstverkene for å pryde veggene i det store lokalet på senteret vårt, dette er virkelig verdt en titt!

I den siste tiden har det store lokalet vært flittig brukt med kunst fra blant annet Birgitta Strobel, som har brukt lokalet som et sted å arbeide og vise frem kunsten sin.

Her har det vært Husflidskafé med Bærum Husflidsforening, Babytreff med flere spennende aktører som blant annet Røde Kors og en lørdag i måneden har vi kost oss med Filmklubb for de minste, for å nevne noe.

Lokalet vil fortsatt bli brukt til de samme gode arrangementene fremover, men det kommer i tillegg noen nye spennende tilslag i nærmeste fremtid som vi gleder oss til å dele med dere, følg med!