Alt til sommerfesten hos Eiksmarka senter!

Nå har virkelig sommeren kommet for fullt, og nå er det endelig tid for morsomme sommerfester igjen! Hos oss finner du det du måtte trenge.

VALENTINESIDEER

Gjør deg klar til sommerfesten hos Nille

Få sommerfestfølelsen hjemme med morsom og fargerik pynt fra Nille! Pynt med gøyale tallerkner, sommerlige lyslenker over bordene, dekorer med servietter og få gjestene i skikkelig sommerstemning!

Del ut hawaiikranser når du tar de i mot sammen med en frisk sommerdrikk de kan nyte, og skal du dra skikkelig på stortromma kan du dele ut solbriller til de som kommer med morsomme motiver!

Lag en nydelig jordbærslush!

Nå som det er sommer kan vi kose oss med norske jordbær,

En herlig måte å bruke saftige, søte jordbær på, er å lage en forfriskende jordbærslush! Det eneste du trenger er en god blender, noen isbiter, litt sitronsaft, og masse jordbær såklart.
Dette er en fantastisk deilig sommerdrikk for både barn og voksne!

Rens jordbærene. Ha halvparten av bærene i blenderen sammen med sitronsaft. Kjør blandingen sammen. Ha så i isbitene og kjør blenderen slik at isen knuser. Spe med resten av jordbærene og smak til med melis.

Grillmat fra KIWI og Grønt og Godt

Hos KIWI er det alltid tilbud på noe godt, og der kan du finne alt som er godt å kaste på grillen, enten det er gode pølser eller et skikkelig saftig kjøttstykke! På KIWI.no finner du et hundretalls av oppskrifter og inspirasjon til en alle tiders grillkveld med familien og venner.

Grønt og Godt har de varene du ikke finner i de vanlige dagligvarebutikkene, her finner du nydelige sauser, de aller beste grønnsakene pluss masse spennende oljer samt annet man kan være kreativ med for å skape en annerledes og gøy grillkveld for gjestene.

Pynt sommerbord og hjem med vakre blomster fra Mester Grønn

Enten om du skal pynte bordet til fest eller du har lyst til å gjøre litt ekstra stas på heimen så har gjengen hos Mester Grønn det du trenger! Med kunnskapsrike blomsterdekoratører får du alle tips og triks for å sette et preg på hus og hytte denne sommeren.

Ta turen innom og bli inspirert!

Petite Frisørene

Se smashing ut til sommerfesten!

Enten du ønsker deg en helt ny frisyre, en rask styling eller vakre sommerfletter så hjelper gjengen hos Petite Frisørene deg. Her setter de alltid gjestene i fokus, og du kan være trygg på at du er i de tryggeste hender!

Det blir ikke fest uten spill!

Det blir ikke fest uten spill, og om du ser etter brettspill, kort eller en skikkelig bra quizbok så finner du det hos Norli!

Gjør kvelden til en suksess med gamle og nye brettspillfavoritter, eller ta et slag med noen klassiske kortspill – da blir det garantert god stemning!